Daylightstudio8

Fotostudio content creatie

In onze daglichtstudio bieden we een ideale omgeving voor het creëren van je eigen content creatie. Met natuurlijk licht dat de ruimte vult, heb je de perfecte setting voor het maken van foto’s en video’s met een professionele uitstraling. 

Faciliteiten

Onze studio is uitgerust met alle benodigde faciliteiten, zoals achtergronden, belichting en accessoires, om je te helpen bij het realiseren van je creatieve visie.

Daglicht Studio 8

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen en informele setting of een meer gestileerde en gepolijste look, onze daglichtstudio biedt de flexibiliteit en mogelijkheden om jouw visie tot leven te brengen.

Daglicht Studio 8

Studio 8

Studio 8. Een ruimte van 59 vierkante meter, gevuld met het mooiste licht vanaf het westen. De daglicht fotostudio heeft mooie ramen en een lichte vloer. Dit zorgt ervoor dat het daglicht naar binnen wordt getrokken.

Het zonlicht valt gedurende de dag binnen. In de ochtend kun je een magische lichtinval verwachten aan de voorkant van de ruimte. Dit maakt deze ruimte van daylightstudio8 zo ontzettend fijn en divers.

  • Voorzien van designmeubelen

  • Een lichte fotostudio van 59m2.

  • Koffie & thee beschikbaar

  • Geschikt voor foto- en videoshoots

Over deze fotostudio

Beschikbaarheid