Daylightstudio8

Fashion fotografie

In onze daglichtstudio bieden we een inspirerende omgeving voor het creëren van hoogwaardige fashion fotografie voor jouw eigen shop. Met het natuurlijke licht dat de ruimte vult, krijgen je foto’s een professionele uitstraling en komen je kledingstukken optimaal tot hun recht.

Faciliteiten

Onze studio is voorzien van alle benodigde faciliteiten, zoals verschillende achtergronden en accessoires, om je te helpen bij het maken van aantrekkelijke en stijlvolle foto’s van je kledingcollectie.

Daglicht studio 8

Met onze daglichtstudio heb je de perfecte setting om je fashionfotografie naar een hoger niveau te tillen en je shop te voorzien van professionele en aantrekkelijke beelden.

Daglicht Studio 8

Studio 8

Studio 8. Een ruimte van 59 vierkante meter, gevuld met het mooiste licht vanaf het westen. De daglicht fotostudio heeft mooie ramen en een lichte vloer. Dit zorgt ervoor dat het daglicht naar binnen wordt getrokken.

Het zonlicht valt gedurende de dag binnen. In de ochtend kun je een magische lichtinval verwachten aan de voorkant van de ruimte. Dit maakt deze ruimte van daylightstudio8 zo ontzettend fijn en divers.

  • Voorzien van designmeubelen

  • Een lichte fotostudio van 59m2.

  • Koffie & thee beschikbaar

  • Geschikt voor foto- en videoshoots

Over deze fotostudio

Beschikbaarheid