Daylightstudio8

Lifestyle fotografie

Met het natuurlijke licht dat de ruimte vult, creëren we een warme en uitnodigende sfeer die ideaal is voor het vastleggen van alledaagse momenten en emoties voor lifestyle fotografie.

Faciliteiten

In onze daglicht studio bieden we een inspirerende omgeving voor het creëren van hoogwaardige lifestyle fotografie. Met het natuurlijke licht dat de ruimte vult, krijgen je foto’s een professionele uitstraling.

Daglicht studio 8

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen en informele setting of een meer gestileerde en gepolijste look, onze daglichtstudio biedt de flexibiliteit en mogelijkheden om jouw visie tot leven te brengen.

Daglicht Studio 8

Studio 8

Studio 8. Een ruimte van 59 vierkante meter, gevuld met het mooiste licht vanaf het westen. De daglicht fotostudio heeft mooie ramen en een lichte vloer. Dit zorgt ervoor dat het daglicht naar binnen wordt getrokken.

Het zonlicht valt gedurende de dag binnen. In de ochtend kun je een magische lichtinval verwachten aan de voorkant van de ruimte. Dit maakt deze ruimte van daylightstudio8 zo ontzettend fijn en divers.

  • Voorzien van designmeubelen

  • Een lichte fotostudio van 59m2.

  • Koffie & thee beschikbaar

  • Geschikt voor foto- en videoshoots

Over deze fotostudio

Beschikbaarheid