Daylightstudio8

Fotostudio personal branding

In onze daglichtstudio bieden we niet alleen een ruimte om content te creëren, maar ook een unieke omgeving om je personal branding te versterken. Met de juiste belichting en setting kun je jezelf op een professionele en authentieke manier presenteren, waardoor je een krachtige indruk achterlaat op je publiek.

Faciliteiten

Onze studio is voorzien van alle benodigde faciliteiten, zoals verschillende achtergronden en accessoires, om je te helpen bij het maken van aantrekkelijke foto’s voor uw persoonlijke branding.

Daglicht studio 8

Onze studio is ontworpen om jou te helpen je merkidentiteit te definiëren en te versterken door middel van visuele storytelling. Of je nu een influencer, ondernemer of creatieve professional bent, onze daglichtstudio biedt de ideale achtergrond om je persoonlijkheid en boodschap op een impactvolle manier over te brengen.

Daglicht Studio 8

Studio 8

Studio 8. Een ruimte van 59 vierkante meter, gevuld met het mooiste licht vanaf het westen. De daglicht fotostudio heeft mooie ramen en een lichte vloer. Dit zorgt ervoor dat het daglicht naar binnen wordt getrokken.

Het zonlicht valt gedurende de dag binnen. In de ochtend kun je een magische lichtinval verwachten aan de voorkant van de ruimte. Dit maakt deze ruimte van daylightstudio8 zo ontzettend fijn en divers.

  • Voorzien van designmeubelen

  • Een lichte fotostudio van 59m2.

  • Koffie & thee beschikbaar

  • Geschikt voor foto- en videoshoots

Over deze fotostudio

Beschikbaarheid